Hoppa till innehåll

Med ett personligt engagemang, vass kunskap och erfarenhet bidrar Catma AB till individers och organisationers utveckling genom professionell coaching, mentorskap och kreativa möten.

Coachande ledarskap

Chefen är den enskilt viktigaste faktorn för medarbetarnas engagemang och utveckling och med ett coachande förhållningsätt skapas entusiasmen och driv i teamet

Coaching

Coachning är också framgångsrikt riktat till personer utifrån ett personligt perspektiv för att hitta sig själv.

Coachande Mentor

Som Mentor vägleder jag dig/samtalspartnern i att själv hantera utmaningar eller bedöma om behov finns att ta in relevant expertis inom särskilt sakområde.

Kreativa samtal

Vi hamnar ibland i en återvändsgränd på grund av att vi har för mycket att göra för att lyfta blicken eller vi har för mycket underlag att ta in i ett utvecklingsuppdrag.

IDI-analys

Med stöd av IDI-analys (Interpersonal Dynamics Inventory) ges möjlighet att öka din självinsikt och personliga utveckling. 

Balansa

Att balansa är att utöva sin förmåga att förena arbetsliv och övrigt liv så gott det går. Varje dag prövas förmågan att balansa. 

”Catarina är en otroligt viktig person för mig som genom både mentorskap, coachning och IDI-analys hjälpt mig att växa som person och förstå mina styrkor och drivkrafter mer. Hon är otroligt professionell, kunnig, empatisk och får en att känna sig trygg, både med henne men också att hon leder en till att finna mer tillit till sig själv och ens egna talanger. Ser alltid fram emot våra möten och går alltid därifrån lyft med mer energi och en känsla av att allt är möjligt.”
/Rebecca

“De givande möten jag haft med Catarina har varit en berg- och dalbana, på bästa möjliga sätt.
De livsförändrande insikter och förtydligande mål jag fått har potentiellt sparat mig månader, till och med år, i tid och pengar.”

/ Louise